• Main Navigation
  • Main Content
  • Sidebar
  • Register
  • Login
  • Current
  • Archives
  • Submissions
  • Editorial Team
  • Privacy Statement
  • Contact

No. 22 (2015): Polish Journalof Agronomy

  1. Home
  2. Archives
  3. No. 22 (2015): Polish Journalof Agronomy
PJA 22

Published: 2015-09-30

Articles

The influence of soil properties and land use on the phosphate level in soils from Lubelskie region

Artur Banach, Agnieszka Wolińska, Zofia Stępniewska

3-9

PDF

Godzinowa zmienność stężeń fosforu ogólnego na przykładzie zlewni rzeki Słupi

Mieczysław Ostojski, Paweł Wilk, Joanna Gębala, Paulina Orlińska-Woźniak

33-41

PDF (Język Polski)

Sorpcja fosforu w glebach płowych i czarnych ziemiach w katenie falistej moreny dennej pojezierza poznańskiego

Katarzyna Wiatrowska, Jolanta Komisarek

25-32

PDF (Język Polski)

Comparison of the phosphorus balance results based on ?field surface? and ?farm gate? methodology in large-scale farms

Jerzy mirosław Kupiec

18-26

PDF

Formy specjacyjne fosforu w wodach powierzchniowych w zlewni Jeziora Gorzuchowskiego

Jolanta Kanclerz, Katarzyna Wiatrowska, Anna Adamska

10-17

PDF (Język Polski)
wgraj prace

Language

  • English
  • Język Polski

Information

  • PJA's publication ethics
  • Editorial Board
  • The functioning of the PJA editorial office
  • Author guidelines
  • Reviews
  • Supplementary information
  • In press

Sciendo

Newsletter

If you want to receive the PJA newsletter, enter your e-mail address


I have read the privacy policy and accept its contents
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.
Serwis redakcja.iung.pl wykorzystuje pliki cookies. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystanie plików cookies w celach statystycznych oraz dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników./ Service redakcjapja.iung.pl uses cookies. By using this site you agree to the use of cookies for statistics and to adapt the site to the individual needs of users. Informacja o cookies.