• Main Navigation
  • Main Content
  • Sidebar
  • Register
  • Login
  • Current
  • Archives
  • Submissions
  • Editorial Team
  • Privacy Statement
  • Contact

No. 21 (2015): Polish Journal of Agronomy 21

  1. Home
  2. Archives
  3. No. 21 (2015): Polish Journal of Agronomy 21

Published: 2023-09-28

Articles

THE UPTAKE OF PHOSPHORUS BY SPRING TRITICALE GRAIN AGAINST THE BACKDROP OF SOIL TILLAGE, MINERAL FERTILIZATION AND SOIL CHEMICAL PROPERTIES

Hanna Klikocka, Bogdan Szostak, Renata Gaj, Aleksandra Głowacka, Bartosz Narolski

3-10

PDF (Język Polski)

Grain yield and yield components of spring barley genotypes as the indicators of their tolerance to temporal drought stress

Alicja Pecio, Damian Wach

19-27

PDF (Język Polski)

THE EFFECT OF STARTER NITROGEN APPLICATION ON NARROW-LEAVED LUPINE (Lupinus AngustifoLius L.)

Waclaw Jarecki, Dorota Bobrecka-Jamro, Aneta Jarecka

28-33

PDF (Język Polski)

Wpływ preparatów mikrobiologicznych, sposobów ich stosowania oraz dawek nawożenia azotem na zawartość przyswajalnego fosforu w glebie i inne wybrane wskaźniki chemiczne żyzności gleby

Anna Kocoń, Tamara Jadczyszyn

11-18

PDF (Język Polski)
wgraj prace

Language

  • English
  • Język Polski

Information

  • PJA's publication ethics
  • Editorial Board
  • The functioning of the PJA editorial office
  • Author guidelines
  • Reviews
  • Supplementary information
  • In press

Sciendo

Newsletter

If you want to receive the PJA newsletter, enter your e-mail address


I have read the privacy policy and accept its contents
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.
Serwis redakcja.iung.pl wykorzystuje pliki cookies. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystanie plików cookies w celach statystycznych oraz dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników./ Service redakcjapja.iung.pl uses cookies. By using this site you agree to the use of cookies for statistics and to adapt the site to the individual needs of users. Informacja o cookies.